Lifting fytyres

Postato . La categoria: Alimentazione

1 2 3 4 5 489 voti

Balta specifike është e vaçantë, falë niveleve jashtëzakonisht të larta të silicit, kaliumit dhe kalciumit që ushqejnë dhe ripërtërijnë lëkurën.E përdorin si vitet e fundit është bërë shumë i njohur.Në qoftë se ajo përton të lajë fytyrën e saj dhe konsumon 1 picë të tërë këmbëkryq para televizorit, nuk ia ka fajin njeri, pa sakrifica nuk arrihet asgjë, apo nuk është kështu?!Jam 100% e bindur se çdo femër që do të jetë mahnitëse dhe rinore, mund t’ia dalë, mjafton të dojë.Egjipt: Banjot e Kleopatrës me qumësht kanë mbetur në histori.Ky vaj mahnitës është i pasur me vitaminë E, acid linoleik dhe shumë elementë të tjerë të dobishëm.Tahiti: Sipas traditës së vjetër vendase, gratë Tahitiane përdorin vajin çudibërës për kurimin e fytyrës, trupit dhe flokëve.Indi: Gratë Indiane kanë flokë të gjata e të shëndetshme dhe sekreti i tyre është vaji organik i arrës së kokosit.Thjesht, e kanë mbajtur veten qysh herët, duke treguar kujdes në ushqyerje dhe kujdesjen e lëkurës.Acidi laktik ofron pastrim në thellësi, ndërsa vitaminat A dhe D ushqejnë dhe zbutin lëkurën.Ky vaj përbëhet nga një përzierje vajrash (nga lule të ndryshme vendase).

Dillo ai tuoi amici: